Projecten

Woningbouw

Verlichting

Bij dit project hebben we een complete verlichting oplossing geïnstalleerd in een woning. Dit omvatte energiezuinige LED-verlichting en een geavanceerd domoticasysteem voor optimaal comfort en gebruiksgemak. Dankzij onze expertise en nauwkeurige afwerking geniet de klant nu van een sfeervol en efficiënt verlicht huis.

Utiliteit

Meterkast

Voor dit project hebben we een verouderde meterkast volledig vervangen door een moderne en veilige installatie. We hebben nieuwe schakelaars, beveiligingen en bedrading aangebracht om te voldoen aan de huidige veiligheidsnormen. Dit project zorgt voor een betrouwbare stroomvoorziening en verhoogt de veiligheid in het hele gebouw.

Industrie

Onderhoud

In dit industriële project hebben we uitgebreide onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd om de elektrische systemen in topconditie te houden. Dit omvatte inspecties volgens NEN 3140, tracing van kabels, en het vervangen van versleten componenten. Onze snelle en efficiënte service minimaliseerde stilstand en zorgde voor een continue, veilige productieomgeving.